Munkatársaink

Fog- és szájbetegségek szakorvosa 

Dr. Farkas Gabriella

A Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Kar Fogorvos Szakán végeztem 2003-ban summa cum laude minősítésben. Fog-, és szájbetegségek szakvizsgámat 2005-ben szereztem ugyanitt. 2003 óta dolgozom a Dózsa György út 27-29. sz alatti vegyes magán fogorvosi rendelőben, először Dr. Sarok Gabriella munkatársaként, 2013-tól pedig mint a Farkas Fogászat vezető fogorvosa. 2016 májusától lakhelyemen, Nagykőrösön is rendelek a Rákóczi u. 40. sz alatti magánrendelőben.

Kecskeméten 2017. októberétől új rendelőt indítottam a Serfőző utca 6. szám alatt, ahol nagyobb helyen és több kollégával, kényelmes parkolással és ugyanolyan lelkesedéssel várom a hozzánk fordulókat.

A magas szintű szakmai felkészültség és a modern eszköz- és géppark használatán kívül nagyon fontosnak tartom az orvos részéről a határozottság mellett az empatikus és türelmes hozzáállást. Ezt nevezhetjük orvosi hivatásom irányelvének is.

Beszélt nyelvek: angol, német ( felsőfok), szerb

 

Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Dr. Kovács Klára

Diplomámat a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem cum laude minősítéssel. Ugyanitt tettem szakvizsgát jeles eredménnyel és lettem fog- és szájbetegségek szakorvosa. Közalkalmazottként munkaadóm mindvégig a kecskeméti kórház volt, innen 1995-ben adjunktusi kinevezéssel távoztam és lettem vállalkozó szakorvos. 2017-ben saját tulajdonú rendelőmet eladtam azzal a szándékkal, hogy befejezem a munkát. Az emberek és a szakma iránti empátiám, betegeim hűsége, ragaszkodása és nem utolsó sorban ez a kedves, fiatal, energikus közösség, amely szeretettel fogadott, arra késztetett, hogy amíg erőm engedi folytassam a tevékenységet, amelyet soha nem kényszernek, sokkal inkább hivatásomnak tekintettem.

 

 

Szeretné, ha gyeremeke fogorvosa szakértelemmel és türelemmel gyógyítaná fogait?
Szeretné, ha az Ön mosolya harmonikusabb lenne?


Dr. Liptai Noémi

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem cum laude minősítésben.
Kedvenc szakterületem a gyermekfogászat, konzerválófogászat, esztétikai fogászat.
Diploma megszerzése után gyakorlatot körzeti vegyes praxisban szereztem és jelenleg gyermekfogászaton is dolgozom.
Tudásomat folyamatosan bővítem.
Beszélt nyelvek: angol, német

Tanfolyamok:

 

Dr. Viszlai Fanni

dento- alveoláris szájsebész szakorvos 

A Szegedi Tudományegyetemen szereztem a diplomámat 2013-ban, tanulmányaim egy részét Franciaországban végeztem. Szájsebészetből tettem szakvizsgát, ezen a területen tapasztalatra a Kecskeméti Megyei kórházban tettem szert. Emellett diplomám megszerzése óta folyamatosan általános fogászati tevékenységet is végzek. Munkám során célom a hosszútávú funkcionális és esztétikai helyreállítás.

 

 

 

 

 

 

Dr. Heiner Marica

fogorvos

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2017-ben summa cum laude minősítésben évfolyamelsőként. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának Szájsebészeti és Fül-Orr- Gégészeti Osztályán dolgozom dentoalveoláris szájsebész rezidensként. Emellett diplomám megszerzése óta általános fogászati tevékenységet is végzek. Bár a szájsebészetet érzem magamhoz a legközelebb, mégis nagyon fontosnak tartom a konverzáló fogászati tevékenységet, hiszen saját fogaink esztétikus megjelenése, illetve funkcionális épsége az egész szervezet egészséges működéséhez hozzájárul. Célom,hogy a szájsebészet, illetve a fogászat más területein is tovább szélesítsem az ismereteimet, hogy a pácienseim minél elégedettebben távozhassanak a rendelőből.
Beszélt nyelvek: angol, francia

 

Dr. Sárai-Szabó Regina

fogorvos

Egyetemi éveimet a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán töltöttem, ahol 2018-ban summa cum laude minősítéssel szereztem diplomát. Kezeléseim során barátságos légkör kialakítására törekszem a betegeimmel, illetve fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt. A beavatkozások során folyamatos tájékoztatásban részesítem a pácienst, ezzel is növelve a biztonságérzetét. Ismereteimet folyamatosan bővítve törekszem a korszerű, precíz munkára. A későbbiekben fogszabályozás területén kívánok szakvizsgát szerezni, hogy a tökéletes mosolyt mindenki számára elérhetővé tegyem.

 

 

 

Német Szabina

asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Mátrix Oktatási Központban Kecskeméten szereztem fogászati szakasszisztensi képesítésemet. Gyakorlatomat Lakitelken, Budapesten és Dr. Farkas Gabriellánál töltöttem. 2016 áprilisa óta dolgozom fogászati asszisztensként. Klinikai fogászati higiénikus végzetségemet Budapesten a Pannon Kincstár Oktatási Központban szereztem dicsérettel. Ennek köszönhetően különböző fogászati beavatkozások során szájhigiénés kezelést, fogkőeltávolítást és egyéb prevenciós feladatokat végzek. Bemutatom a pácienseknek, miként ápolják megfelelően a kezelt fogat. Táplálkozási és szájhigiénés tanácsadást tartok óvodás és iskolás csoportokban, felnőtt közösségekben, idősek, kismamák és fogyatékkal élők körében. Szeretnék segíteni a fogászati kezelésen áteső betegeinknek, hogy megkönnyítsem számukra a fogászati beavatkozás nehéz pillanatait. Valamint szeretnék hozzájárulni, ahhoz hogy a hazai fogászati ellátás színvonalas legyen és a betegek bizalommal forduljanak a fogorvoshoz és dentálhigiénikushoz.

 

Asszisztens

Csörsz Irén Tünde

A főiskola elvégzése után, 1984. szeptemberében kezdtem dolgozni Kecskeméten, az akkori Helyőrségi Művelődési Központban, amit mindenki csak Tiszti Klubként ismert a városban. 2000-ben, az akkor megalakuló HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht, engem bízott meg a klub vezetésével. Fenntartónk -a Honvédelmi Minisztérium-, 2012 nyarán a klubhálózat megszűntetéséről döntött, így a dolgozókat elbocsátották.

Mivel Édesapám orvos volt, már régen vonzott az egészségügyi pálya. Ezért és hogy magam és családom megélhetését biztosítani tudjam, 2012 februárjában felnőttoktatás keretében fogászati asszisztens képzésre jelentkeztem. A következő év januárjában sikeres szakvizsgát tettem és február 1-től, a Farkas Fogászat Kft alkalmazottjaként dolgozom. Az eltelt közel 1 év megerősített abban, hogy olyan szakmát választottam, amit azóta is örömmel végzek, igyekszem empátiával és a tőlem telhető legnagyobb szaktudással szolgálni pácienseink gyógyulását.

 

Asszisztens

Nagy Nikolett

Gyermekkorom óta az egészségügyi pálya iránt éreztem vonzalmat. Kecskeméten a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Középiskolában végeztem általános asszisztensi szakon. Ezután gyermekorvosi rendelőben dolgoztam 5 évig, mint asszisztens, ahol a gyermekekkel való foglalkozás során megtanultam a türelem és az empátia fontosságát. A fogászati szakasszisztensi végzetségemet Budapesten szereztem a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban. Másfél évig dolgoztam vidéki fogászati rendelőkben, ahol munkatapasztalatot gyűjtöttem. A munkám során igyekszem a fogorvos tevékenységét megkönnyíteni, támogatni, a pácienseket felkészíteni a beavatkozásokra és oldani a bennük kialakult félelmet.

 

 

Fogtechnikus munkatársaink:

Mészáros Csaba, www.londonaesthetic.hu

Tömösközi Zoltán , www.tmz.hu