Farkas Fogászat

Mert harapni jó!

Fog- és szájbetegségek szakorvosa 

Dr. Farkas Gabriella

A Szegedi Tudományegyetem Orvostudományi Kar Fogorvos Szakán végeztem 2003-ban summa cum laude minősítésben. Fog-, és szájbetegségek szakvizsgámat 2005-ben szereztem ugyanitt. 2003 óta dolgozom a Dózsa György út 27-29. sz alatti vegyes magán fogorvosi rendelőben, először Dr. Sarok Gabriella munkatársaként, 2013-tól pedig mint a Farkas Fogászat vezető fogorvosa. 2016 májusától lakhelyemen, Nagykőrösön is rendelek a Rákóczi u. 40. sz alatti magánrendelőben.

Kecskeméten 2017. októberétől új rendelőt indítottam a Serfőző utca 6. szám alatt, ahol nagyobb helyen és több kollégával, kényelmes parkolással és ugyanolyan lelkesedéssel várom a hozzánk fordulókat.

A magas szintű szakmai felkészültség és a modern eszköz- és géppark használatán kívül nagyon fontosnak tartom az orvos részéről a határozottság mellett az empatikus és türelmes hozzáállást. Ezt nevezhetjük orvosi hivatásom irányelvének is.

Beszélt nyelvek: angol, német ( felsőfok), szerb

Szeretné, ha gyeremeke fogorvosa szakértelemmel és türelemmel gyógyítaná fogait?
Szeretné, ha az Ön mosolya harmonikusabb lenne?

Dr. Miklósné Dr. Liptai Noémi

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem cum laude minősítésben.
Kedvenc szakterületem a gyermekfogászat, konzerválófogászat, esztétikai fogászat.
Diploma megszerzése után gyakorlatot körzeti vegyes praxisban szereztem.
Tudásomat folyamatosan bővítem.
Beszélt nyelvek: angol, német

 

dentoalveoláris sebész szakorvos

Dr. Heiner Marica

A Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2017-ben summa cum laude minősítésben évfolyamelsőként. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházának Szájsebészeti és Fül-Orr- Gégészeti Osztályán dolgozom dentoalveoláris szájsebész rezidensként. Emellett diplomám megszerzése óta általános fogászati tevékenységet is végzek. Bár a szájsebészetet érzem magamhoz a legközelebb, mégis nagyon fontosnak tartom a konverzáló fogászati tevékenységet, hiszen saját fogaink esztétikus megjelenése, illetve funkcionális épsége az egész szervezet egészséges működéséhez hozzájárul. Célom,hogy a szájsebészet, illetve a fogászat más területein is tovább szélesítsem az ismereteimet, hogy a pácienseim minél elégedettebben távozhassanak a rendelőből.
Beszélt nyelvek: angol, francia

fogorvos

Dr. Tóth-Szabó Regina

Egyetemi éveimet a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán töltöttem, ahol 2018-ban summa cum laude minősítéssel szereztem diplomát. Kezeléseim során barátságos légkör kialakítására törekszem a betegeimmel, illetve fontosnak tartom a megfelelő kommunikációt. A beavatkozások során folyamatos tájékoztatásban részesítem a pácienst, ezzel is növelve a biztonságérzetét. Ismereteimet folyamatosan bővítve törekszem a korszerű, precíz munkára. A későbbiekben fogszabályozás területén kívánok szakvizsgát szerezni, hogy a tökéletes mosolyt mindenki számára elérhetővé tegyem.

fogorvos 

Dr. Farkas-Szabó Petra

A fogorvosi hivatás mellett döntöttem, mivel a fogászatban egyesül a gyógyítás és a művészet, emellett a mindennapokban kihívást és folyamatos fejlődést is jelent.
A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 2019-ben, cum laude minősítéssel. Munkám során fontosnak tartom a feszültség oldását, törekszem a lehető legtürelmesebb, ugyanakkor alapos hozzáállásra.
Külön hangsúlyt igyekszem fektetni a megelőzés fontosságára, a páciensek tájékoztatására és motiválására.
Célom, hogy mindenki elégedetten, jó érzéssel, félelem nélkül hagyja el a rendelőt.
Beszélt nyelvek: angol, német

fogorvos

Dr. Korsós Laura

Az egyetemi tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán folytattam, ahol 2020-ban cum laude minősítéssel szereztem diplomát. Az egyetemen végzett kutatómunkámat a Fogszabályozási és Gyermekfogászati Tanszéken írtam. A klinikai gyakorlatok során számos gyermek pácienst láttam el eredményesen és sikerült megtalálni velük a közös hangot ugyanúgy, ahogy a többi korosztállyal is. A fogorvosi szakmámat hivatásomnak tekintem, hiszem, hogy a magas színvonalú, lelkiismeretes munkával javítani tudok a pácienseink életminőségén. A munkám során arra törekszem, hogy az általam kezelt betegek mosolyogva és elégedetten távozzanak a rendelőből.

 dentoalveoláris sebész szakorvos

Dr. Zsubori László

Családi szálak révén erősen kötődöm az orvosláshoz, a fogorvosi rendelő hangulata pedig édesanyám révén már gyerekként a bőrömbe ivódott.
Az egyetemen töltött évek alatt a szájsebészet vonzott igazán, így miután megszereztem 2014-ben a fogorvosi diplomámat a Szegedi Orvostudományi Egyetemen, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Arc-, Állcsont Szájsebészeti és Fül-Orr Gégészeti osztályán dolgoztam rezidensként és végeztem 2017-ben Dentoalveoláris szájsebész szakorvosként.
Fő szakterületem a szájsebészeti és implantológiai műtétek. Szerencsésnek tartom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Rendszeresen részt veszek itthoni és külföldi kurzusokon és kongresszusokon is, annak érdekében, hogy a lehető legújabb és legjobb technikával dolgozzak.
Angol nyelven beszélek. Erőemelő versenyeken veszek részt. 

dentoalveoláris sebész szakorvos

Dr. Tőkés Tamás

A marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem 2016-ban, majd 2019-ben a Bács-Kiskun Megyei Kórházban kezdetem dentoalveoláris sebész rezidens képzésemet. Időközben általános fogorvosi munkát is végeztem. Munkámat a precizitás és igényesség jellemzi, ezért folyamatosan képzem magam szakmai tanfolyamokon.

fogorvos

Dr. Szarvas Marcell

Fogorvosi diplomámat 2021-ben szereztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi karán cum laude minősítéssel. Fő célom a professzionális fogászati kezelés elvégzése mellett a megfelelő bizalom kiépítése a páciensekkel. Igazán ,,jó szájízzel” akkor távozhat a páciens a rendelőből, ha nem csak a panaszokat kezeljük, hanem sikerül egy jó kapcsolatot is kialakítani, mely a további kezeléseket is megalapozza. Mint ahogy a tudomány számos területe, úgy a fogorvoslás is folyamatos fejlődésben van, ezért igyekszem tudásomat naprakészen tartani. A szakmán belül a szájsebészet érdekel a legjobban, melyből a jövőben szakvizsgát szeretnék tenni. Szakdolgozatomban pedig a fogak gyökérkezelésével foglalkoztam, melyben szintén nagy kihívásokat és fejlődési lehetőségeket látok.

Fog- és szájbetegségek szakorvosa

Dr. Kovács Klára

Diplomámat a Budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem cum laude minősítéssel. Ugyanitt tettem szakvizsgát jeles eredménnyel és lettem fog- és szájbetegségek szakorvosa. Közalkalmazottként munkaadóm mindvégig a kecskeméti kórház volt, innen 1995-ben adjunktusi kinevezéssel távoztam és lettem vállalkozó szakorvos. 2017-ben saját tulajdonú rendelőmet eladtam azzal a szándékkal, hogy befejezem a munkát. Az emberek és a szakma iránti empátiám, betegeim hűsége, ragaszkodása és nem utolsó sorban ez a kedves, fiatal, energikus közösség, amely szeretettel fogadott, arra késztetett, hogy amíg erőm engedi folytassam a tevékenységet, amelyet soha nem kényszernek, sokkal inkább hivatásomnak tekintettem.

Asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Danicsné Péter-Szabó Mariann

Fogászati szakasszisztensi képesítésemet 2003-ban Szegeden szereztem, az ehhez kapcsolódó gyakorlatot a szegedi fogorvostudományi kar fogászati és szájsebészeti klinikáján töltöttem. A képesítés megszerzését követően folyamatosan végeztem asszisztensi tevékenységet több orvos mellett. 2011-ben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikusi képzést Budapesten. Szakmai gyakorlatot egy budapesti magánklinikán szereztem, ahol 3 éven keresztül önálló tevékenységet folytattam. Rendelőnkben személyre szabott szájhigiéniai kezeléseket végzek pácienseink részére az orvos kollégákkal szoros együttműködésben. A beavatkozásokat követően prevenciós tanácsadást nyújtok az egészséges íny és fogazat állapotának megőrzése érdekében. Fontos számomra a közös munkánk legszebb eredménye, amikor pácienseink visszakapják a fehéren ragyogó mosoly örömteli érzését.

Asszisztens

Csörsz Irén Tünde

28 év művelődés szervezői munka után- mivel az általam vezetett intézmény megszüntetésre került-, munkahely változtatásra kényszerültem. Lehetőségem adódott rá, hogy más területen is kipróbálhassam magam és éltem is ezzel a lehetőséggel.
Az egészségügyi pálya mindig is vonzott, ezért ezt a területet választottam. A sikeres OKJ-s tanfolyam elvégzése után, 2013 februárjában, az akkor éppen megnyitó Farkas Fogászatban kezdtem el dolgozni, így mára már “régi bútordarab” vagyok a rendelőben. A következő évben elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést is. Bár úgy tűnhet, hogy a régi és a mostani munkám között nincs sok hasonlóság, mégis mindkettőben ugyanazt a szépséget találtam meg. Egyrészt, hogy nagyon változatos a munkám, hiszen minden nap más orvos mellett, más páciensekkel, problémákkal és más kezelésekkel találkozom. Másrészt, hogy emberekkel foglalkozhatok.
Munkám soránarra törekszem,hogy a hozzánk fordulókat, mindig egy kedves mosoly, pár barátságos szó fogadja és így oldódjon a bennük lévő feszültség. Akkor vagyok elégedett, ha viszzatérő pácienseinktől elhangzik a következő mondat: “Már nem is félek idejönni!” A kezelések alatt is fontosnak tartom a barátságos, oldott légkört és azt, hogy a kezelést végző szakorvos mindig fennakadások nélkül, folyamatosan és gördülékenyen tudjon dolgozni, a közös célért, pácienseink elégedettségéért és tökéletes mosolyáért.

Asszisztens

Jágfalvi Nikolett

Gyermekkorom óta az egészségügyi pálya iránt éreztem vonzalmat. Kecskeméten a Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Középiskolában végeztem általános asszisztensi szakon. Ezután gyermekorvosi rendelőben dolgoztam 5 évig, mint asszisztens, ahol a gyermekekkel való foglalkozás során megtanultam a türelem és az empátia fontosságát. A fogászati szakasszisztensi végzetségemet Budapesten szereztem a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban. Másfél évig dolgoztam vidéki fogászati rendelőkben, ahol munkatapasztalatot gyűjtöttem. A munkám során igyekszem a fogorvos tevékenységét megkönnyíteni, támogatni, a pácienseket felkészíteni a beavatkozásokra és oldani a bennük kialakult félelmet.

Asszisztens 

Csorba Pálné Éva

1986- ban Szolnokon érettségiztem. Fogászati szakasszisztensi bizonyítványomat Budapesten a Pannon Kincstár Humán Szakképző Központban kaptam kézhez 2018. 06. 01-én.A bizonyítványom megszerzése után NEAK finanszírozott rendelőben dolgoztam 1,5 évig, ahol elsajátítottam a szakmai alapokat. Szűréseket és prevenciós feladatokat, tevékenységeket végeztem. Farkas Fogászat csapatának 2020.07.20 óta vagyok a tagja.A fogászati kezelések alkalmával legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni a fogorvos kollégák munkáját. A pácienseket tanácsokkal, empátiával segítem fekészíteni a rájuk váró kezelésekre, oldani bennük a szorongást ezáltal jó hangulatot teremteni a rendelőben. Céljaim közé tartozik, hogy minden páciens magas színvonalú és magas szakmai szintű ellátásban részesüljön a fogászati ellátás során.

Asszisztens

Holló Hajni

Fogászati szakasszisztensi végzettségemet Best Work Kft-nél szereztem.
Pályafutásomat, Neak finanszírozott rendelőben kezdtem, ahol 4 évet töltöttem el és volt szerencsém a szakma rejtelmeibe belelátni és munkatapasztalatot szerezni.
2021-ben csatlakoztam a Farkas Fogászat csapatához. Igyekszem a legjobb tudásom szerint segíteni a fogorvosok
munkáját. Fontosnak tartom és egyben célom is, hogy a hozzánk betérő páciensek biztonságban érezzék magukat, teljeskörű tájékoztatásban részesüljenek és elégedetten távozzanak. Úgy gondolom, hogy a humor, jókedv és az optimizmus oldja a páciensekben kialakult feszültséget. Nagy öröm számomra, hogy segítő szakmában dolgozhatok.